
Форель по-шотландськи
Форель по-шотландськи точно стане вашою улюбленою сімейною стравою. Готувати її швидко, а їсти одне задоволення. Риба припаде до смаку навіть самому примхливому гурману. Оскільки м'ясо форелі дуже жирне, для ситного обіду вам вистачить невеликого шматочка. Ця річкова риба дуже корисна для організму людини. Вона містить безліч амінокислот, таких корисних для нашого здоров'я. Страва багата на інгредієнти, які значно посилюють смакові якості. Молоко зробить м'ясо риби ніжним, м'яким і крапельку солодкуватим. А лимон своєю кислинкою додасть страві пікантності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
300 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
20 мл.
Sto Pudiv Oatmeal Flour 500g
30 г.
Lemon
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
10 г.
Preparation steps
01
М'ясо риби нарізати однаковими шматками, залишивши реберні кістки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти рибу в борошні. Додати сіль, перець і замочити в молоці.
02
Розігріти сковороду з рослинною олією. Потім рибу дістати з молока, обваляти у вівсяному борошні і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Подавати рибу з часточкою лимона і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores