Террін із куркою і кедровими горіхами - Image

Террін із куркою і кедровими горіхами

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Саме слово "террин" французького походження. У Франції таку страву ще часто називають "супник" . Особливість такої страви в тому, що подають її тонкими скибочками, у вигляді хлібців. Відповідно, і їдять їх з першими, гарячими стравами. Тому і бажано подавати терріни холодними. Вони досить дієтичні, тому ними можна сміливо замінити магазинні хлібці. Цибуля і часник роблять страву дуже ароматною, а курка - збагачує вас білком. Такі хлібці можна їсти навіть увечері просто так, без нічого. Можна брати шматочки з собою на роботу, щоб перекусити ними с чаем. Досить проста та універсальна страва на кожен день. Смачного!

Ingredients

Курячий фарш

750 г.

Хліб житній

225 г.

Базилік свіжий

100 г.

Петрушка

25 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Яйце

1 шт.

Кедрові горішки

60 г.

Часник

2 зубчика

Вершкове масло

15 г.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Оливкова олія

за смаком

Preparation steps

01

Хліб і зелень подрібнити, змішати з курячим фаршем.

02

Цибулю з часником дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії протягом 3 хвилин. Додати горіхи і готувати ще 2 хвилини.

03

Додати в суміш з фаршем яйце і зажарку з цибулі та горіхів. Перемішати.

04

Змастити форму вершковим маслом і присипати сухарями. Випікати в духовці при температурі 180°C 50 хвилин.

05

Готовий террін вийняти з духовки, злити сік і залишити в холодному місці на 6 годин. Подавати холодним.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Террін із куркою і кедровими горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua