Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі - Image

Рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не усі люблять довго возитися біля плити, але якщо страва смачна, то це того варте. Пропонуємо вам приготувати рибно-пшоняні тефтельки у томатному соусі. Рибу можете використати на ваш розсуд: сайда, тріска, хек або мінтай - обирати вам. Страву дуже легко приготувати і застосовувати особливі кулінарні прийоми вам вже точно не доведеться. Ну а, для того, щоб цей рецепт став вашим фірмовим потрібно буде включити усю свою фантазію і втілити в кулінарний шедевр. Подавати тефтельки краще в соусі, так вони виходять соковитими і апетитнішими. Легкість і вишуканість рибних тефтельок в соусі не передати, потрібно лише скуштувати. На гарнір підійдуть картопляне пюре, або відварений рис. Даруйте радість близьким щодня. Смачного!

Ingredients for the recipe

Baked Fish Fillet under Cheese
699.00

Baked Fish Fillet under Cheese

per 1 kg

Ingredients

Baked Fish Fillet under Cheese

500 г.

Millet

70 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

Homemade Butter

30 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2 ст.

Dill 70g

пучок

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Onion

1 шт.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Preparation steps

01

Філе риби (хека) промити, обсушити і нарізати на невеликі шматочки. Зробити рибний фарш, пропустивши через м'ясорубку, і помістити в глибоку посудину.

02

Перейти до приготування пшона. Промиту крупу висипати в киплячу воду і варити на повільному вогні. Через 20 хв. від початку варіння, налити в каструльку молоко. Потім покласти сіль, вершкове масло і помішуючи варити ще 15 хв.

03

Дрібно нарізати кріп, а потім цибулю (замість кропу підійде і петрушка). Додати у фарш зварене пшоно, кріп, сюди ж вбити яйце, посолити, поперчити і все ретельно перемішати.

04

З фаршу сформувати кульки (тюфтельки) і поставити в холодильник. Тим часом, розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити цибулю.

05

В обсмажену цибулю додати томатну пасту, цукор і сіль за смаком, а також кип'яченої води  1/2  склянки. Довести все до кипіння на середньому вогні.

06

Охолоджені тефтельки дістати з холодильника і помістити у соус. Тушкувати 10 хвилин. Перевернути на інший бік і дати тушкуватися ще стільки ж за часом. Подавати готові тефтельки слід, в отриманому раніше соусі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min