
Свинячі ребра в абрикосовому маринаді на грилі
Мабуть, звичайними шашликами зараз нікого не здивувати. Якщо Ви плануєте виїзний пікнік на природу або чекаєте гостей на гриль, неодмінно зверніть увагу на пропоновану страву, яка вмить вб'є всіх наповал своїм божественним смаком – свинячі ребра в абрикосовому маринаді. Дуже незвично і смачно, пальчики оближеш. Жирна свинина, витримана в пікантному соусі з абрикосів, ананасів, ароматних прянощів і спецій, а також міцного бренді, перетворюється до невпізнання, стаючи неймовірно ніжною, м'якою, соковитою і дуже апетитною. Єдиний нюанс, який необхідно взяти до уваги: маринуватися реберця повинні не менше дванадцяти годин у холодильнику. Але воно того варте, повірте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Ribs
2 кг
Metro Chef Apricot in Syrup 720ml
500 г
Hame Pineapple Rings 580ml
200 г
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
50 мл
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
50 г
Runa Vinegar 9% 0.75l
45 мл
Chong Soy Sauce 1l
15 мл
Spice Cinnamon Ground
10 г
Spice Ground Ginger
5 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
У блендері подрібнити абрикоси до стану пюре. Перекласти в сотейник і додати дрібно нарізаний ананас, бренді, цукор, оцет, соєвий соус, корицю та імбир. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Охолодити.
02
Викласти ребра у велику миску і залити абрикосовим маринадом. Перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник на всю ніч, періодично перемішуючи.
03
Розігріти гриль або мангал. Викласти ребра на решітку і смажити 15-20 хвилин до готовності, змащуючи маринадом. Подавати із зеленню і овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores