
Оселедець по-корейськи
Оселедець - це настільки унікальний продукт, що його часто люблять готувати в різних країнах світу. І при цьому кожен народ готує його по-своєму. І якщо ми звикли до звичайного солонуватого оселедця, то, наприклад, африканці смажать її на сковороді. Так, запах не з кращих, але на смак і колір товариша немає. Що стосується оселедця по-корейськи, то тут рецепт дещо наближений до звичного для нас. Тільки, як і в багатьох стравах цієї країни, для оселедця потрібно буде підготувати багато різних ароматних трав. Але зате який запашний буде вона після того, як промаринується. Подавати його можна навіть із звичайнісіньким гарніром. Наприклад, із картоплею-пюре.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Snack Herring
1 кг.
Packed Onion from 3kg
5 шт.
Runa Vinegar 9% 0.75l
80 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
100 мл.
Eco Allspice 20g
1 ч. л.
Pripravka ground red pepper 20g
2 ч. л.
Salt Egypt
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Для приготування маринаду змішати олію з томатною пастою і довести до кипіння. Потім додати оцет. Ретельно перемішати і залишити остигати.
02
Цибулю почистити і нарізати великими кільцями.
03
У остиглий маринад додати спеції.
04
Із оселедця прибрати всі кістки, обрізати зябра, залишити тільки філе. Шкірку не видаляти. Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки.
05
Викласти цибулю і оселедець в маринад. Гарненько перемішати, накрити кришкою і поставити на 2-3 години в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores