Гуляш із квасолею по-сербськи - Image

Гуляш із квасолею по-сербськи

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Квасоля - несправедливо забутий багатьма, дуже корисний продукт. Гуляш із квасолею по-сербськи - ситна, смачна й ароматна квасолева страва з багатим, цікавим смаком. Нейтральна за смаком квасоля відмінно поєднується з іншими інгредієнтами гуляшу: копченими ковбасками, помідорами, часником, перцем, паприкою, вбираючи в себе смаки цих інгредієнтів. Треба зауважити, що будь-яка страва, приготована з цього чудового продукту, виходить дуже ситною. Якщо відварити квасолю заздалегідь, приготування гуляшу забере у Вас небагато часу. Подавати гуляш із квасолею по-сербськи можна в якості основної страви, а можна - з відвареною картоплею, за бажанням присипавши кінзою.

Ingredients

Квасоля

300 г.

Ковбаски копчені

200 г.

Цибуля

2 шт.

Перець солодкий

2 шт.

Помідори

2 шт.

Часник

1 зубчик

Лавровий лист

1 шт.

Паприка

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець горошок

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Квасолю промити і замочити в холодній воді на ніч. Потім відварити з лавровим листом і горошинами перцю протягом 1 години.

02

Цибулю і часник дрібно нарізати. Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Все обсмажити на олії 5 хвилин. Додати паприку, перемішати.

03

Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками. Солодкий перець нарізати соломкою. Додати перець і помідори в сковороду, томити 5 хвилин.

04

Додати квасолю з 1 склянкою відвару в сковороду, сіль, тушкувати гуляш 10 хвилин до загустіння соусу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Мучкаліца

Мучкаліца

10

1 h