Млинці з оселедцем - Image

Млинці з оселедцем

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Млинці з оселедцем - це досить оригінальна закуска, ідеальний варіант як для великого святкового столу, так і для спонтанного застілля. Комусь може здатися, що такі інгредієнти, як млинці з оселедцем, не поєднуються взагалі ніяк. Приготувавши це блюдо за даним рецептом, ви будете приємно здивовані дивовижним, неповторним і гармонійним смаком цих 2-х складових. Ви отримаєте відмінне блюдо, яке обов'язково вразить ваших гостей, адже, напевно млинці з оселедцем їм не часто вдається покуштувати. Ця страва, так само як і млинчики, нафаршировані іншими начинками, стане гарною закускою до міцних напоїв.

Ingredients for the recipe

Banga in oil smoked herring 170g
89.99

Banga in oil smoked herring 170g

170 g

Ingredients

Banga in oil smoked herring 170g

1 шт.

Packed Onion from 3kg

3 шт.

Chicken Egg C0 1pc

7 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Runa Vinegar 9% 0.75l

2 ч. л.

Top Grade Wheat Flour

250 г.

Akvulya Still Water 2l

500 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, вбити 2 яйця, додати дрібку солі, влити воду, замісити тісто. Залишити на 10 хвилин у холодильнику.

02

На розігрітій сковороді в рослинній олії обсмажити 16 млинців із приготованого тіста.

03

Очистити рибу від кісток і шкірки, перемолоти через м'ясорубку, також пропустити очищену цибулю.

04

Відварити 5 яєць, остудити, очистити і дрібно нарізати. Додати в рибний фарш, приправити перцем і оцтом.

05

Викласти на кожен млинець начинку з рибного фаршу, згорнути в конверт. Викласти на тарілку і при бажанні змастити майонезом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min