
Буряково-шоколадний торт
Скільки ж існує рецептів різних тортів, в яких одним з основних інгредієнтів є шоколад? Незліченно багато. Але от хочеться чогось новенького, ексклюзивного і незвичайного. Хочеться іноді експериментів, з'єднання несумісного. Якщо ви любите експерименти на кухні і любите нові, цікаві рецепти, тоді приготуйте буряково-шоколадний торт. На перший погляд, здавалося б де буряк, а де шоколад. Це дві різні речі. Буряк - це овоч і зовсім не поєднується з шоколадом. Але ж суть експериментів і полягає в тому, щоб об'єднати абсолютно непоєднувані інгредієнти, щоб у кінцевому результаті отримати смачний торт. Приготувавши такий десерт, ви залишитеся дуже задоволеними.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
80 г.
Beetroot
250 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
200 г.
Homemade Butter
200 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
25 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1 шт.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
5 мл.
Salt Egypt
3 г.
Red Currant
100 г.
Preparation steps
01
Буряк відварити, охолодити. Шоколад розламати, розтопити на водяній бані. Буряк дрібно натерти, з'єднати з шоколадом, збити в блендері до однорідної маси. Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою до пишності.
02
Відокремити білки від жовтків. Частину з жовтками збити з коричневим цукром до пишної піни. Бурякову масу змішати зі збитим маслом, перемішати. Додати жовтки, ваніль, все обережно збити. Додати просіяне борошно з розпушувачем та какао. Замісити. Обережно ввести білки шляхом складання, знизу вгору.
03
Тісто викласти у змащену форму, зверху насипати смородину, трохи прдавити її. Випікати в розігрітій до 180°С духовці. Охолодити, присипати цукровою пудрою, прикрасити гілочками червоної смородини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores