
Суп із броколі з фісташками
Суп виходить не калорійним, але при цьому дуже смачним і корисним. Завдяки цілому комплексу корисних речовин, ця капуста славиться своїми корисними властивостями і надає потужний позитивний вплив на всі системи організму. У неї немає протипоказань. Якщо врахувати низьку калорійність броколі - всього 30 кал на 100 г продукту, то можна сказати що броколі - ідеальна дієтична їжа, яку можна вживати всім без виключення, особливо тим, хто стежить за своєю вагою. Приготуйте суп із броколі з фісташками, і ваш організм скаже вам «спасибі». Ніжний суп із броколі з фісташками стане відмінним рішенням для вашого обіду.
Ingredients
Курячий бульйон
500 мл.
Броколі
200 г.
Молоко
50 мл.
Фісташки
80 г.
Часник
2 зубчики
Цибуля-шалот
1 шт.
Соняшникова олія
1 ст. л.
Крохмаль кукурудзяний
2 ч. л.
Біле вино
за смаком
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Сухарики
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю-шалот очистити від лушпиння дрібно нарізати. Часник пропустити через прес.
02
Броколі промити і розібрати на суцвіття.
03
Нагріти в каструлі олію. Покласти в неї цибулю, часник і трохи солі. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Потім влити біле вино - стільки, щоб воно покривало дно каструлі.
04
Потім у каструлю покласти броколі і готувати до тих пір, поки капуста не стане світло-зеленого кольору.
05
Після чого влити курячий бульйон і очищені фісташки. Готувати 3-5 хвилин.
06
Весь вміст каструлі перелити в чашу для блендера і перебити в однорідне пюре. Додати молоко і крохмаль, а також за смаком сіль.
07
Якщо суміш виявиться гіркою, то додати ще вина і цукру. Далі перелити суміш у каструлю і варити на повільному вогні хвилин 5.
08
Приправити за смаком і подавати. Подавати слід із сухариками і броколі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores