Палтус у зеленому соусі - Image

Палтус у зеленому соусі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Палтус у зеленому соусі - один із численних рецептів приготування цієї риби сімейства камбалових. Низький рівень калорійності палтуса і вітамінно-мінеральний склад дозволяє віднести рибу до корисних і дієтичних продуктів. Багатий на вміст вітамінів групи А, В1, В2, В5, В6, В12, Е і D хімічний склад риби вважається головною користю палтуса для організму людини. Крім цього, корисні властивості палтуса полягають у вмісті семи амінокислот, яких потребує людський організм. Відмінно поєднується м'ясо палтуса в зеленому соусі, прикрашене шматочками лимона, з картопляним пюре і з овочевими інгредієнтами.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

2 ст. л.

Cold-smoked Back Halibut

600 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

100 мл.

Akvulya Still Water 2l

150 мл.

Gallina Blanca Chicken Broth 10g

1 шт.

Top Grade Wheat Flour

1 ч. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

100 мл.

Limo Frozen Green Peas 400g

225 г.

Packed Onion from 3kg

0,5 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

У невелику каструлю влити вино та воду, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, кинути в каструлю кубик, додати горошок, варити 5 хвилин. Прибрати з вогню, остудити, подрібнити в блендері до стану пюре.

02

Змішати окремо в мисці вершки із борошном, ретельно перемішати. Потім, додати вершкову суміш у пюре. Додати за смаком сіль і подрібнену цибулю.

03

Рибу розрізати на 4 шматки, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду із вершковим маслом, обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору.

04

При подачі викласти рибу на гарячі тарілки, залити соусом, прикрасити зеленню і вершками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min