
Палтус у зеленому соусі
Палтус у зеленому соусі - один із численних рецептів приготування цієї риби сімейства камбалових. Низький рівень калорійності палтуса і вітамінно-мінеральний склад дозволяє віднести рибу до корисних і дієтичних продуктів. Багатий на вміст вітамінів групи А, В1, В2, В5, В6, В12, Е і D хімічний склад риби вважається головною користю палтуса для організму людини. Крім цього, корисні властивості палтуса полягають у вмісті семи амінокислот, яких потребує людський організм. Відмінно поєднується м'ясо палтуса в зеленому соусі, прикрашене шматочками лимона, з картопляним пюре і з овочевими інгредієнтами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
2 ст. л.
Cold-smoked Back Halibut
600 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Gallina Blanca Chicken Broth 10g
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
1 ч. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Limo Frozen Green Peas 400g
225 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У невелику каструлю влити вино та воду, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, кинути в каструлю кубик, додати горошок, варити 5 хвилин. Прибрати з вогню, остудити, подрібнити в блендері до стану пюре.
02
Змішати окремо в мисці вершки із борошном, ретельно перемішати. Потім, додати вершкову суміш у пюре. Додати за смаком сіль і подрібнену цибулю.
03
Рибу розрізати на 4 шматки, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду із вершковим маслом, обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору.
04
При подачі викласти рибу на гарячі тарілки, залити соусом, прикрасити зеленню і вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores