Бананове ескімо - Image

Бананове ескімо

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пам'ятаєте цю пісню «В Африці гори ось такої висоти»? Або ж розповідь про доброго доктора Ай- болита? Всі ці спогади пов'язують нас з дитинством. А ще одна річ, яка легко подарує нам відчуття дитинства - це ескімо. Бананове ескімо - смачний десерт, готувати який одне задоволення. Смакота з бананів, фундука та шоколаду перетворить звичайний будній день у свято, намалює в небі веселку, а на вашому обличчі - посмішку. Також ви зможете здивувати ваших діток, які напевно запам'ятають ескімо на все життя. Плюс до всього цей десерт ще й дуже корисний. Відчуйте себе дитиною і насолоджуйтеся!

Ingredients

Шоколад темний

200 г.

Олія рослинна рафінована

2 ст. л.

Банани (зрілі, але тверді)

4 шт.

Ощищений фундук

1 ст.

Палички для морозива

8 шт.

Preparation steps

01

Банани очистити, розрізати впоперек навпіл і вставити в кожну половинку паличку для морозива. Плоске блюдо або піднос застелити листом пергаменту, викласти банани і помістити в морозильну камеру на 15 хв.

02

Горіхи посікти ножем у дрібну крихту. Шоколад поламати на невеликі шматочки, розтопити на водяній бані, додати рослинну олію, перемішати.

03

Вмочити кожен банан в шоколад, дати шоколаду застигнути. Ще раз вмочити «ескімо» в шоколад, а потім обваляти в горіхах. Викласти банани на блюдо і помістити в морозильну камеру на 30 хв.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min