Спагеті з арахісом і перцем - Image

Спагеті з арахісом і перцем

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З самими спагетті ніяких особливих дій не виконують. Їх просто відварюють і дають їм охолонути. Промивати спагетті, як і інші макаронні вироби, не потрібно, так як промивка водою значно зменшує вміст у них вітамінів. Блюдо виходить дуже ароматним за рахунок болгарського перцю і спецій. Ну і, звичайно, дуже важливим компонентом страви є соус, яким заправляються спагетті. Його смак просто неповторний, адже головними інгредієнтами соусу є мед і соєвий соус. Готуються такі спагетті досить швидко, тому чудово підійдуть для частування раптово нагрянувших гостей.

Ingredients

Спагеті

150 г.

Олія кунжутна

2 ст. л.

Перець чилі мелений

за смаком

Мед

2 ст. л.

Соус соєвий

1 ст. л.

Перець болгарський червоний

1 шт.

Арахіс

70 г.

Кунжут

1 ст. л.

Кінза

1 пучок

Preparation steps

01

Відварити спагеті в підсоленій воді, протягом 7-9 хвилин. Викласти потім на друшляк і остудити.

02

Змішати в мисці кунжутну олію і перець чилі, перемішати суміш, нагріти соус на сковороді постійно помішуючи. Додати мед і соєвий соус, ретельно перемішати.

03

Спагеті перекласти в каструлю, зверху викласти соус, перемішати. Залишити в прохолодному місці на 30-45 хвилин.

04

Розігріти сковороду, висипати арахіс, обсмажити, після чого подрібнити. Обсмажити кунжут. Дрібно нарізати перець і кінзу. При подачі викласти спагеті з соусом на тарілку, додати арахіс, кунжут, і перець з кінзою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min