
Маринований кисломолочний сир
Сир - це корисний продукт. Про його користь і дивовижні властивості людині відомо давним-давно. Кальцій, що міститься в сирі служить для зміцнення зубів і кісткової системи, фосфор - для утворення кісткової тканини, амінокислоти - для обміну жирів і білків. Холін же покращує роботу нервової системи. Тому щодня вживати сир рекомендується вагітним жінкам, дітям і літнім людям. Сьогодні ми вам представляємо рецепт прекрасної закуски на основі цього корисного продукту. Маринований сир - це чудова закуска. Її можна вживати ще і як пікантне доповнення до легких овочевих салатів. Дуже рекомендуємо приготувати таку страву.
Ingredients
Кисломолочний сир (будь-який)
400 г.
Оливкова олія
за смаком
Часник
6 зуб.
Гострий перець
0, 25 шт.
Розмарин
за смаком
Духмяний перець горошком
2 ч. л.
Preparation steps
01
Сир нарізати кубиками.Часник очистити і нарізати тонкими пелюстками. Запашний перець подрібнити в ступці. Гострий перчик вимити, обсушити серветкою і нарізати тонкими кільцями.
02
У банку скласти кубики сиру, пересипаючи сир часником, розмарином (або іншими травами), запашним перцем, перцем горошком.Залити сир оливковою або соняшниковою олією, щоб вона покривала сир.
03
Закрити банку кришкою і прибрати в холодильник на 1-2 доби, щоб сир добре промаринувався.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores