
Рибний паштет
Історія паштету цікава і йде далеко в минуле. Цікаво, що в 18 столітті в Москві та Петербурзі стали з'являтися перші «паштетні», які спеціалізувалися виключно на виготовленні всіляких паштетів. Уявляєте, яку важливість тоді надавали паштету, що на честь нього відкривали спеціалізовані заклади. І дійсно тоді ця страва вважалася дуже вишуканою. Але з часом паштет чомусь втратив свою популярність. Переконатися в тому, яким може бути смачним і чудовим паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і ви відразу відчуєте різницю між купівельним паштетом і домашнім. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати рибний паштет.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Norwegian Trout Fillet
400 г.
Baked Salmon Fillet with Smoked Salt
200 г.
Onion
2 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 ст. л.
Homemade Butter
70 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Leonardi White Wine Vinegar 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, змастити оливковою олією.
02
Форель змастити оливковою олією, натерти сіллю і перцем. Запікати в духовці 10 хвилин. Остудити. Видалити кісточки і шкіру. Розім'яти виделкою в однорідну масу.
03
Цибулю дрібно порізати, викласти в сито, обдати окропом, дати стекти. З'єднати 1 ст. л. оцту і 1 ст. л. вершків. Перемішати, залишити на 10 хвилин.
04
Масло вершкове розм'якшити. Лосось збити блендером до однорідної маси. Змішати з цибулею, маслом і фореллю. Перемішати. Залишити в холодильнику на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores