Млинці заварні на молоці - Image

Млинці заварні на молоці

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Млинці з'явилися на Русі ще в часи язичників, в IX столітті. Цікаво, що за стільки епох вони не втратили свою популярність. Можливо, це завдяки тому, що вони дуже прості у приготуванні. У всякому разі вони стали візитною карткою всіх слов'янських народів. Зараз їх готують і далеко за нашими країнами, тому що вже дуже смачна страва виходить. Напевно і ваші рідні обожнюють побалуватися млинцями (причому неважливо, яка пора на вулиці). З начинкою або без - це вже питання вторинне, адже в будь-якому випадку млинці дуже смачні і до речі як хороша закуска до чаю або кави. Ви можете робити їх і на сніданок, і на вечерю. Адже вони досить ситні, але такі смачні, що неможливо втриматися.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

2 ст.

Dill 70g

1 ст.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

7 Flour 1kg

1.5 ст.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

3 ст. л.

Salt Egypt

1/2 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Preparation steps

01

Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.

02

Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудочок), додати масло, ще раз збити.

03

Накрити ємність з тістом рушником і залишити на 20 - 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким.

04

Перед смаженням тісто перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min