
Рибний гуляш
Свій улюблений, перевірений рецепт м'ясного гуляшу, без сумніву, є у кожної господині. А ось рибний гуляш - для багатьох нова страва. Запропонований рибний гуляш - оригінальна, смачна страва, нескладна в приготуванні з цікавими інгредієнтами, що гармонійно поєднуються. У цьому рецепті пропонується використовувати філе білої риби. Білою рибою називають морську рибу з білим м'ясом. У філе білих риб високі смакові якості і досить щільна консистенція. Воно малокалорійне, поживне і, як філе будь-якої риби, корисне. Можна використовувати, наприклад, філе тріски або палтуса. Порада: уважно перевірте, щоб в рибному філе не було кісточок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Red Onion
1 шт.
Fennel
0,5 шт.
Garlic
1 зубчик
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
100 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
0,5 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Winetime White Fish Fillet in Batter
350 г.
Defrosted Tiger Shrimp 16/20
100 г.
Aro Sliced Olives 4250ml
60 г.
Parsley 70g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Поставити велику каструлю з товстим дном на вогонь, влити олію. Дрібно нарізати цибулю, перець нарізати тонкими смужками уздовж, подрібнити часник, нарізати фенхель маленькими шматочками. Всі ці овочі висипати в каструлю з розігрітою олією. Тушкувати 10 хвилин постійно помішуючи.
02
Влити вино, додати томатну пасту і подрібнені помідори, заправити спеціями. Довести до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 15 хвилин без кришки.
03
Філе нарізати середніми шматочками, висипати в каструлю, тушкувати протягом 5 хвилин, після чого додати оливки, креветки, які попередньо необхідно очистити і заздалегідь відварити. Тушкувати ще 3 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores