Домашнє морозиво - Image

Домашнє морозиво

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Морозиво - одне із найулюбленіших ласощів, як дорослих, так і дітей. А домашнє морозиво, безперечно, стане вашим хітом. Будьте готові: приготувавши морозиво в домашніх умовах раз, ви вже не зможете відкрутитися від дитячих прохань. Хоч вам і доведеться витратити трохи зусиль на його приготування, проте гра коштує свічок. Таку смакоту ви не знайдете ні в одному магазині. Адже всі інгредієнти в домашньому морозиві натуральні, і в ласощів не буде всіх тих добавок, що є у фабричному. Ми радимо вам готувати рівно стільки, скільки з'їсте, тому що в ласощах немає фабричних консервантів, і морозиво швидко тане. Також будьте впевнені у свіжості яєць, адже для морозива потрібні сирі жовтки. Зробіть літо у вашому будинку цілий рік! Поївши такі солодощі, ви скажете: життя вдалося!

Ingredients

Молоко

1 ст.

Цукор

400 г.

Шоколад

100 г.

Жовтки

6 шт.

Вершки

3 ст.

Preparation steps

01

Молоко, цукор і жовтки поставити на водяну баню.

02

Туди ж поламати шоколад.

03

Томити цю суміш і помішувати, поки вона не загусне. Дайти їй охолонути і ввести туди збиті в міцну піну вершки, гарненько розмішати, розкласти по формах або в одну форму і поставити в холодильник.

04

Прикрасити таке морозиво можна свіжими ягодами, шматочками фруктів, цукатами, цукерками та ін, на ваш розсуд.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Домашнє морозиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua