Варення із цитрусових із імбиром - Image

Варення із цитрусових із імбиром

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Все більш популярним стає варення з цитрусових останнім часом. Адже воно й не дивно, багато господинь знають про корисність цитрусових. Та й мало того, варення приготоване з цитрусових славиться своїм незвичайним і незабутнім смаком. Тому останнім часом його можна побачити на столах кращих будинків нашої країни. Це стало не тільки модно, популярно і смачно, але це ще й дуже корисно. Не корисніше звичайно свіжих цитрусових. Але багато людей страждають високою чутливістю зубів і фруктові кислоти в свіжому вигляді для них неприпустимі. І варення для них є виходом. Тому для шанувальників цитрусових і володарів чутливих зубів представляємо варення із цитрусових із імбиром.

Ingredients for the recipe

Oranges 1kg
117.50 - 119.00

Oranges 1kg

1 kg

Ingredients

Oranges 1kg

1 кг.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Eco Powder Ginger

2 ч. л.

Akvulya Still Water 2l

5 л.

Preparation steps

01

Апельсини помити. Зняти цедру без білої частини і залити окропом. Очистити фрукти від плівки. Нарізати невеликими шматочками, засипати цукром і додати до цедри. Залишити на 30 хвилин.

02

Варення поставити на вогонь, довести до кипіння. Висипати мелений імбир і варити, помішуючи, на невеликому вогні близько 40-50 хвилин (до загустіння).

03

Простерилізувати банки. Варення ще раз довести до кипіння і гарячим розкласти в банки, закрити кришкою і залишити на столі кришкою вниз до охолодження.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min