Рис з кедровими горіхами - Image

Рис з кедровими горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви досі вважаєте рис буденним і пересічним гарніром? На жаль чи на щастя, ми зруйнуємо Ваші стереотипи. Завдяки додаванню всього на всього двох простих інгредієнтів «набридлива крупа» розкривається по-новому, набуваючи вишуканий смак. Хрусткі кедрові горішки відомі своєю цінною властивістю надавати неповторний смак і тонкий аромат будь-якій страві, куди вони додаються. Наш пікантний рис – не виняток. Зелена цибуля не тільки прикрашає гарнір, роблячи його більш яскравим і ефектним, але і вносить свій специфічний, злегка гіркуватий смак. У підсумку Вам очікує перетворений до невпізнання рис і задоволені обличчя рідних, що спробували цю незвичайну страву. Приємного Вам апетиту.

Ingredients

Рис

200 г

Кедрові горіхи

100 г

Цибуля зелена

30 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Обсмажити горішки на оливковій олії.

02

Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану цибулю і петрушку. Цю суміш додати до відвареного рису.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Risotto from beet with goat cheese

Risotto from beet with goat cheese

2

1 h

Рис з кедровими горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua