Салат «Цезар» з фетою - Image

Салат «Цезар» з фетою

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Навряд чи творець всіма улюбленого салату «Цезар» іменитий ресторатор, маючий італійські корені, Цезар Кардіні зміг собі уявити, що його кулінарний шедевр стане настільки популярним у всьому світі. Випадковий збіг обставин вирішив долю цієї страви. Історія свідчить, що салат виник внаслідок нестачі страв саме в той момент, коли відвідувачів в ресторанчику було хоч відбавляй. Кмітливий Кардіні зібрав в салаті все, що залишилося, і таким чином увірвався в хроніки світової кулінарії. Несамовита популярність посприяла появі безлічі модифікацій салатику. До речі, Цезар навряд чи б засмутився. Адже першим, кому вдалося модернізувати страву, став його рідний брат Алекс.

Ingredients for the recipe

Vita Verde Bright Lettuce 120g
71.50

Vita Verde Bright Lettuce 120g

120 g

Ingredients

Vita Verde Bright Lettuce 120g

120 г.

Chicken Fillet

500 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

200 г.

Cherry Mix Tomatoes 300g

150 г.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

200 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

30 г.

Salt Egypt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Помідори помити, розрізати на половинки.

02

Сир фета нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200. Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати, додати оливкову олію і перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min