Яловичина за єврейським рецептом - Image

Яловичина за єврейським рецептом

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Єврейська кухня в цілому відрізняється рядом специфічних обмежень, зокрема, що стосується вибору продуктів, які вживаються в їжу. Вимогливість кухні проявляється також у специфіці змішування продуктів, що обумовлено релігійними приписами. Дозволяється вживати м'ясо великої та дрібної рогатої худоби. Побачивши цей простий рецепт, неймовірно складно повірити, що виходить настільки смачним і соковитим м'ясо, приготоване за технологією, яка описана тут. Чітко дотримуючись всіх описаних нюансів приготування цієї страви, ви створите дійсно геніальне м'ясо, а як відомо все геніальне - просто. І вам неодноразово захочеться побалувати себе цією стравою знову і знову .

Ingredients

Яловичина

1 кг.

Сіль

за смаком

Перець мелений

5 г.

Цибуля

1 кг.

Перець горошком

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку нарізати яловичину середніми шматками і залити холодною водою на 15 хвилин, в цей час в казанку обсмажувати цибулю.

02

Холодну воду злити та залити окропом на 10 хвилин. Цибулю обсмажувати до золотистого кольору, злити гарячу воду і м'ясо без рідини, додати до цибулі, поки не випарується сік, періодично помішувати.

03

Потім обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки, щоб не підгоріло, посолити, поперчити, залити водою, так щоб покрила м'ясо на одну фалангу пальця. Додати перець горошком, тушкувати до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яловичина за єврейським рецептом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua