
Салат «Гранатовий браслет»
Гранатовий браслет - салат незвичайний за формою. До того ж ще він і красивого насиченого темно-червоного кольору. Та й на смак він не гірший. Зернятка гранату корисні і смачні, надають салату вишуканість і красу. Крім граната у страві зібралося ще багато корисних інгредієнтів. Буряк - у ньому багато вітаміну С, міді і фосфору. Морква ж - джерело каротину, що добре для зору. А куряче філе робить салат більш ситним, але не калорійним. У поєднанні з горіхами виходить незвичайний смак, який припаде до смаку всім вашим гостям.
Ingredients
Цибуля
3шт
Буряк
2шт
Яйця
2шт
Морква
2шт
Картопля
4шт
Майонез
200г
Куряче філе
300г
Гранат
1шт
Очищені волоські горіхи
50г
Preparation steps
01
Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити до готовності. Варені овочі та яйця очистити і натерти на крупній тертці в окремі миски. Куряче філе вимити, залити гарячою водою, довести до кипіння і варити 25-30 хв., до м'якості.
02
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в розігрітій соняшниковій олії, 6-7 хв.
03
Куряче філе вийняти з бульйону. Дати трохи охолонути і нарізати маленькими шматочками. Посолити і поперчити. Горіхи нарізати ножем, змішати з буряком і трохи посолити.
04
У центр великої плоскої тарілки поставити склянку. Викласти навколо неї шар картоплі у вигляді кола. Змастити тонким шаром майонезу. Куряче філе змішати з обсмаженою цибулею, розкласти на картоплю і змастити майонезом.
05
Далі шар з моркви і заправки, за ним - шар з буряка з горіхами, покрити майонезом. Гранати очистити від шкірки і перегородок. Розібрати на зернятка. На буряки із заправкою густо нанести гранатові зернятка. Обережно прибрати склянку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores