М'ясні стейки в мандариновому маринаді - Image

М'ясні стейки в мандариновому маринаді

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У першу чергу, хочеться відзначити, що настільки незвичайне поєднання м'ясного стейка і мандаринового маринаду хоч і здається на перший погляд несумісним, проте виходить гармонійним і пікантним на смак. Так би мовити, на східний манер. А все завдяки унікальним властивостям мандаринів: за короткий час кисло-солодкий мандариновий сік здатний розм'якшити будь-яке м'ясо, зробивши його дивовижно ніжним і соковитим, а ще дуже ароматним. Потім необхідно визначитися з м'ясом. Найкращий варіант м'яса для подібної страви з позиції співвідношення м'якості, соковитості і жирності – звичайно ж, свинина. Але можна вибрати і дієтичний варіант: куряча грудка або теляча вирізка. У будь-якому випадку виходить ну дуже смачно.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

640 г.

Lorado Tangerines in Syrup 850ml

300 г.

Chong Soy Sauce 1l

50 мл.

Ginger

10 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Allspice Ground

за смаком

Preparation steps

01

Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Імбир натерти на тертці. Змішати сік з соусом, імбиром і олією.

02

Замаринувати стейки в маринаді протягом години. Потім дістати і обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Обсмажувати з кожного боку від 3 до 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min