
Тісто на червоному вині для піци
Піца і вино - ці два продукти у всіх напевно асоціюються з батьківщиною цих продуктів, з Італією. Піца і червоне вино ще й дуже гармонійно поєднуються між собою. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати тісто для піци на червоному вині. Про таке тісто не кожен чув. І воно точно викличе зацікавленість навіть у найдосвідченіших господинь. Смак тіста здивує навіть гурмана. Вино додасть піці ні з чим незрівняний післясмак. Тісто виходить незвичайним, по-перше із-за свого кольору, адже вино у нас червоне. Смак самого тіста ні з чим незрівняний. Тісто здивує вас одночасно своєю ніжністю і міцністю, взагалі особливим смаком. Рекомендуємо його обов'язково спробувати!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Proshyan Red Semisweet Wine 12% 0.75l
70 мл.
Akvulya Still Water 2l
120 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1.8 ст.
Salt Egypt
3 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Preparation steps
01
Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
02
У борошняну суміш додати оливкову олію.
03
Додати воду і вино.
04
Поступово вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
05
Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години. Тісто готове. З такої кількості тіста вийде 4 невеликі піци.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores