
Кавуновий лимонад з базиліком
Прохолодні напої актуальні не тільки в теплу пору року. Лимонади будуть популярні завжди, щоб наповнити організм прохолодою і рідиною, яка так потрібна. Якщо вибирати між сумнівними магазинними і натуральними домашніми напоями, то, звичайно ж, вибір впаде на другий варіант. Тим більше, що знайти на полицях супермаркету кавуновий лимонад не так легко, а от зробити - справа декількох хвилин. Лимонад із кавуна вийде дуже смачним, тому що кавуни самі по собі досить соковиті і солодкі. Базилік додаємо для приємного аромату - і лимонад готовий! Мікс зі смачних та корисних продуктів на вашому столі здля чудового настрою!
Ingredients
Вода
250 мл.
Цукор
160 г.
Листя базиліку
30 г.
Кавун
2 кг.
Лимонний сік
130 мл.
Preparation steps
01
Змішати воду та цукор в кастрюлі, довести до кипіння та варити 5 хвилин, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню та додати листя базиліку. Залишити на 1 годину, потім процідити через сито.
02
В блендері подрібнити м'якуш кавуна до однорідної маси. Процідити через сито.
03
Додати сироп та лимонний сік. Охолодити та подати із льодом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores