Картопля "Сільська" - Image

Картопля "Сільська"

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт із серії "дуже просто і дуже смачно". Так, невигадливий, з мінімального набору продуктів, без прикрас і вишукувань, але зате вмить втамовує голод, якщо розігрався апетит. Напевно бабуся готувала вам таку картопельку, коли ви гостювали в селі, і, зголоднівши після чергових "небезпечних" пригод на річці чи в лісі, сідали обідати, щоб потім знову помчати по "важливим" справах. Так що налетайте! Втім, навіть якщо відкинути сентименти, і міркувати з позиції дорослого, ясно, що це блюдо послужить відмінним гарніром для м'яса, курки або риби.

Ingredients

Картопля

1 кг

Цибуля

3 шт. (середні)

Морква

2 шт.

Сіль

за смаком

Чорний перець

за смаком

Приправа для картоплі

за смаком

Рослинна олія для смаження

4 ст.л.

Preparation steps

01

Картоплю очистіть, покладіть в каструлю з холодною водою і відваріть до готовності. (Уважно стежте, щоб вона не розварилася і зберігла форму).

02

Тим часом цибулю наріжте півкільцями, а моркву натріть на середній терці.

03

На рослинній олії обсмажте цибулю. Коли вона буде майже готова, додайте моркву і підсмажуйте овочі ще 3-4 хвилини до придбання золотистого кольору.

04

З картоплі злийте воду, обсушіть і наріжте його великими шматочками (на половинки або четвертинки - залежно від розміру картоплі).

05

Викладіть картоплю на сковороду, посоліть, приправте і обсмажуйте з цибулею і морквою ще 3-5 хвилин.

06

Страву краще подавати гарячим, можна посипати зеленню за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Картопля "Сільська" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua