Великодній яєчний суп - Image

Великодній яєчний суп

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Великодній яєчний суп - страва дієтична, легка і дуже смачна. У цій страві є і необхідні калорії, які подарують організму заряд бадьорості, а також овочі, що дають нам вітаміни. Особливою цю страву робить пряність, шафран - дарує специфічний, але дуже цікавий і приємний аромат, а також привносить гіркоту в суп. До речі, саме шафран згадується ще в Старому Завіті.

Ingredients for the recipe

Leek
84.90 - 189.00

Leek

per 1 kg

Ingredients

Leek

1шт

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Tomato

2шт

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

2 ст. л.

Dill 70g

пучок

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

6шт

Packed Potatoes

4шт

Garlic

4 зубчики

Preparation steps

01

З помідорів зняти шкірку. Нарізати м'якоть тонкими часточками, видаливши насіння. Картоплю і цибулю очистити і нарізати кубиками, часник і кріп подрібнити. Порей нарізати кільцями.

02

У каструлі обсмажити на олії цибулю і порей протягом 4 хв. Влити 1,5 л. води, додати картоплю, часник, апельсинову цедру, шафран, сіль і перець. Довести до кипіння, варити 10 хв. Додати помідори і варити ще 10 хв.

03

По одному розбивати яйця в чашку і переливати в бульйон. Готувати 4 хв. Розлити по тарілках так, щоб у кожній було по 1 яйцю. Посипати кропом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min