Салат «Панцанелла» - Image

Салат «Панцанелла»

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.

Ingredients for the recipe

French Baguette 335g
42.29 - 45.26

French Baguette 335g

335 g

Ingredients

French Baguette 335g

200 г

Pink Tomato in Packing

200 г

Packed Onion from 3kg

50 г

Greek Salad

100 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст. л.

Potts' Thai Red Curry Sauce with Galangal, Thai Basil and Lime Leaves 330g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці

02

Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.

03

Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.

04

У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.

05

Викласти салат на тарілку і полити заправкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min