Запечений судак під сиром - Image

Запечений судак під сиром

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Запечена риба - це в будь-якому випадку завжди смачно, корисно і низькокалорійно. Адже під час запікання всі корисні властивості продуктів зберігаються. А їх там ой як багато. Риба дуже корисна для кори головного мозку, вона живить його різними вітамінами і мікроелементами. Також вона здатна знижувати рівень холестерину і ваги, що теж важливо для багатьох. Щоб риба виходила смачною, заправте її соусом, який ми пропонуємо в цьому рецепті. Сир робить страву дуже легкою і соковитою. А овочі надають свій особливий смак. Так що можна навіть не робити до страви салат - в ньому все є: і цибуля, і перець. Страва - просто пальчики оближеш!

Ingredients

Судак

2 кг.

Вершки (жирність 20-22%)

500 мл.

Перець солодкий червоний (паприка)

2 шт.

Сир твердих сортів (Пармезан)

250 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сметана

40 г.

Соняшникова олія

60 мл.

Спеції

0,25 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Очистити цибулю і нарізати її півкільцями, а перець - кубиками. Далі обсмажити їх на олії.

02

Рибу нарізати великими шматочками (3-5 см.) і викласти щільно на деко.

03

Для соусу необхідно: змішати і трохи збити вершки, сметану, сіль і спеції (спеції можна використовувати будь-які на свій смак, які підходять до риби).

04

Зверху рибу засипати обсмаженою цибулею і перцем, і все залити соусом.

05

Деко поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку і запікати протягом 30 хвилин.

06

Потім дістати деко з духовки і посипати натертим на крупній терці сиром. Запікати ще 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запечений судак під сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua