Салат «Панцанелла» - Image

Салат «Панцанелла»

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салат для тих, хто любить смачно і ситно поїсти. Так, в салаті міститься французький багет, отже такий салат може бути і повноцінною стравою. Додавання базиліка і листків салату додасть цій страві вишуканий і незвичайний смак. Салат бере свій початок із Тосканії, а з часом стає популярним і в усьому світі. В інших варіантах, можна додавати й ще овочі: селеру, часник або огірки, а також моцареллу та маслини.

Ingredients

Багет французький

200 г

Помідори

200 г

Цибуля ріпчаста

50 г

Салат

100 г

Олія оливкова

100 мл

Оцет

1 ст. л.

Листя базиліка

за смаком

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Поламати хліб на невеликі частини і підсушити в духовці

02

Помідори нарізати великими шматочками, цибулю подрібнити.

03

Для заправки змішати оливкову олію з оцтом, сіллю і перцем.

04

У великій мисці змішати томати, цибулю, подрібнене руками салатне листя і базилік.

05

Викласти салат на тарілку і полити заправкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Салат «Панцанелла» – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua