Равіолі з креветками - Image

Равіолі з креветками

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Равіолі - універсальне блюдо, що відноситься і до другого, і до десертів, все залежить від начинки, яка може бути найрізноманітнішою. Для равіолі на десерт вибирають фруктову, ягідну або шоколадну начинку. Рецепт равіолі з креветками присвячується любителям італійської кухні. Щоб приготувати їх, потрібно добре попрацювати, але в підсумку вийдуть просто фантастично смачні равіолі. Равіолі опускають в соус, присипають тертим пармезаном і рожевим перцем, прикрашають креветками і подають на стіл. Щоб равіолі виходили красивими, можна використовувати спеціальні форми для равіолі, які дозволяють формувати вироби з зубчастими краями різної форми.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

6,5 ст. л.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Akvulya Still Water 2l

6,5 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

1,5 ч. л.

Grana Padano 32% cheese

4 ст. л.

Bryndza Cheese 35%

2 ст. л.

Shrimps 90/120

350 г.

Parsley 70g

1,5 ст. л.

Basil in Pot

6,5 ст. л.

Fresh Thyme 50g

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1,5 ч. л.

Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g

500 мл.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, вбити яйця, влити рослинну олію, посолити, замісити тісто, поступово вливаючи при цьому в миску воду, постійно змішуючи. Сформувати з тіста кулю, накрити миску рушником і залишити на 30 хвилин.

02

Очищені креветки подрібнити, розім'яти виделкою бринзу, змішати креветки з сиром в мисці, додати сюди ж лимонний сік, подрібнену петрушку, 4 ст. л. подрібненого базиліка, додати чебрець, посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішати.

03

Тісто розкачати на два тонких листа, на один викласти начинку з інтервалом в 2 см. Накрити зверху начинку другим пластом тіста, притиснути, вирізати ножем квадрати із начинкою.

04

Відварити равіолі в киплячій підсоленій воді. Для приготування соусу необхідно уварити на третину вершки на розігрітій сковороді, додати трохи бринзи, змішати її з вершками, збити міксером до однорідності. Додати сіль і перець за смаком, вмішати подрібнений базилік. Подавати равіолі в тарілці з соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min