
Кільця з начинкою
Канелоні - це вид пасти у формі порожнистих трубочок великого діаметру, які фаршируються різними начинками: із шпинату, м'ясного, овочевого або грибного фаршу. У запропонованому рецепті цікава начинка із сирно-паштетної маси з додаванням кунжуту і томатної маси. При покупці макаронів канелоні уважно читайте інформацію від виробника на упаковці. Для цього рецепта потрібні канелоні, які відварюються перед фаршируванням. А є у продажу канелоні, які фірма-виробник рекомендує наповнювати начинкою у сухому вигляді. Особливість цього рецепту в тому, що відварені трубочки розрізаються на 4 частини, наповнюються начинкою, а потім кожне фаршироване кільце ставиться на такий же по діаметру шматочок хліба.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast-free Rye Bread 300g
6 скибочок
Barilla Cannelloni Pasta 250g
6 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Oniss Beef Meat Pate 240g
60 г.
Sesame Condor 100g
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
1 зубок
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Spice Dried Basil
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
0,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.
02
Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.
04
Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.
05
Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.
06
З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.
07
Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.
08
Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.
09
Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.
10
При подачі можна прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores