
Свинина з виноградом
Напевно, всі чули і навіть переконувалися, що м'ясо свинини дуже смачне в поєднанні з виноградом. Адже плоди винограду надають страві особливий смак і соковитість. Ми вирішили піти далі, і пропонуємо вам м'ясо з виноградом та ще й у винному соусі. Такий соус надає страві приємний аромат, ще більш насичений і незабутній смак. Для безалкогольного варіанту страви можете спробувати замість вина додати гранатовий або виноградний сік. Ще один варіант - гранатовий соус. Він теж смачно поєднується зі свининою. Словом, із соусом ви можете експериментувати, щоб підібрати те, що вам найбільше припало до смаку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dymni Tradytsiyi Dry-Curing Pork Tenderloin 120g
150-200 г.
Grape
300 г.
Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l
150 мл.
Dr.Oetker Corn Starch 200g
Vinnytsia Mustard 125g
0.5 ч.л.
Homemade Butter
1 ст.л.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
1 ст.л.
Salt Egypt
За смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
За смаком
Preparation steps
01
Виноград помити, розрізати навпіл і вийняти кісточки.
02
Свинину злегка відбити, присолити і обсмажити на сильному вогні на рослинному маслі по 2-3 хвилини з кожного боку. У сковорідку з м'ясом додати виноград.
03
Потім влити вино і протушити все 20-25 хв.
04
М'ясо і виноград викласти на блюдо. Розвести крохмаль холодною кип'яченою водою і тонкою струєю, постійно помішуючи ввести у винний соус. Додати вершкове масло, гірчицю, сіль, перець. Все добре перемішати. У соус повернути виноград та м'ясо і прогріти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores