Простий рибний салат - Image

Простий рибний салат

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такий дієтичний і корисний продукт як риба обов'язково повинен бути присутнім в нашому раціоні, причому у всіх варіаціях. Якщо на полиці холодильника томно засмучується баночка консервованої рибки – її час настав. Пропонований рецепт простого рибного салату ніколи Вас не підведе. Особливо, коли гості на порозі, а у Вас є всього півгодини, щоб створити оригінальне частування. Рибу можете використовувати будь-яку – це вже справа смаку і гаманця. Однак скажімо одну важливу пораду: вибирайте такі консерви, в яких мінімум кісток та олії. Соковита ароматна рибка ідеально поєднується з відвареним рисом, а якщо додати хрустку зелену цибулю і свіжі огірочки – виходить дуже ситна, вишукана і смачна страва.

Ingredients

Рис

200 г

Горбуша консервована

240 г

Цибуля зелена

30 г

Огірки

200 г

Майонез

30 г

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Рис залити холодною водою і відварити до готовності. Дати рису охолонути. Огірки помити, нарізати кубиками. Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати.

02

З риби злити рідину. У миску покласти рис, додати рибу (розім'яти її перед цим виделкою), огірки. Додати в салат майонез, сіль, перець і обережно перемішати. Перед подачею покласти салат в холодильник хоча б на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Risotto from beet with goat cheese

Risotto from beet with goat cheese

2

1 h