
Соус для салату "Цезар"
Салат "Цезар" - це салат так гаряче улюблений багатьма з нас. Популярність салату "Цезар" сприяла тому, що з'являються все нові і нові рецепти його приготування з різноманітними інгредієнтами і заправками. Адже саме заправка і надає салату той приємний, оригінальний смак і аромат. Сьогодні ми з вами приготуємо заправку для салату "Цезар", головними інгредієнтами якої є анчоуси, соус вустерширський, діжонська гірчиця. Саме ці інгредієнти нададуть той чудовий і незабутній смак салату. Смакове поєднання салату залишає вельми приємне враження. Салатик, заправлений таким соусом виходить ніжним, пряним, м'яким, соковитим. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Rizzoli Salted Anchovies 850g
4 шт.
Garlic
1 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Appel Worcester Sauce 1l
1 ч. л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно гірчицю збити вінчиком із яєчним жовтком і сіллю в глибокій мисці. Додавати потроху оливкову олію, збити вміст миски до густоти майонезу.
02
Після того, як вся оливкова олія буде збита, додати в соус лимонний сік, мелений перець, вустерширский соус, товчене філе анчоусів, роздавлений часник і тертий пармезан.
03
Все збити вінчиком і подавати до салату "Цезарь".
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores