
Суп із квасолею і копченостями
Пропонуємо вашій увазі дуже незвичайний суп. Суп з квасолею і копченостями досить ситний і поживний варіант обіду. Такий суп буде незамінний в холодну пору року. Так як він містить в собі досить велику кількість інгредієнтів, а також такі висококалорійні продукти, як свинячі ребра і квасоля. Суп як потужний титан впорається з усяким звірячим голодом. Суп досить корисний, завдяки білку, який є в квасолі і м'ясі. Суп містить також велику кількість овочів, які позитивно впливатимуть на ваше травлення. А зелень прекрасно наповнить ваш організм вітамінами. Такий суп, до речі, можна їсти і на другий день також. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Smoked swine ribs
0,5 кг.
Beans
300 г.
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Packed Potatoes
2 шт.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Preparation steps
01
Замочити квасолю на 6-10 годин.
02
Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.
03
Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.
04
Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.
05
Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.
06
Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.
07
Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores