Свинина по-домашньому - Image

Свинина по-домашньому

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не секрет, що на підсвідомості, вибираючи з ряду рецептів, ми зупинимося на тому, назва якого нам запала в душу. Адже тоді здається, що страва має бути обов'язково смачною. І це майже завжди збувається. Тому рецепт цієї страви вам пропустити буде дуже складно. Адже її назва буквально кричить про те, що така страва - відмінний варіант для справжньої сімейної вечері. Домашньої вечері. Завдяки тому, що свинина досить ситна, ви цілком можете подавати страву, як повноцінну, прикрасивши її овочами. Або зробивши легкий салат окремо. Свинина по-домашньому - це приємна страва, яка зробить з вашої вечері невеличке свято для всієї родини.

Ingredients for the recipe

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
205.08

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

per 1 kg

Ingredients

Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat

1 кг.

Young Onions

2 шт.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

70 г.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

15 г.

Tomato

500 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

3 шт.

Spice Coriander Ground

5 г.

Spice Paprika Ground

за смаком

Ozone Crystal Beads Lavender and Rosemary Gel Air Freshener 150g

5 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Peugeot Tahiti Winter Pepper Mill and Salt Mill 15cm Brown-Beige

5 г.

Kotanyi Chopped Basil 9g

2 г.

Salt Egypt

за смаком

Pripravka Dried Parsley Spices 10g

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно нарізати свинину невеликими шматочками. В кастрюлі з товстим дном, що не пригорає, нагріти олію та на сильному вогні обсмажити спеції (коріандр, розмарин, перці, паприка, базилік) до появи їх запаху. Потім додати м'ясо та обсмажити його до рум'яної шкірочки. Додати дрібно порізану цибулю та розчавлені ножем зубчики часнику. тушкувати 2-3 хвилини. Потім додати помідори почищені від шкірочки та нарізані шматочками, ще додати томатну пасту та тушкувати ще хвилин 10-15 постійно помішуючи.

02

Потім додати 250 мл. води, накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні періодично помішуючи хвилин 30-35. Після цього зняти кришку та дати злегка википіти рідині. Фактично залишиться тільки густий соус з помідор та ніякої води. Забрати часник. Посолити.

03

Сервірувати з рисом або улюбленим гарніром. Та свіжими натуральними овочами. Можна прикрасити свіжою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min