Гусарська запіканка - Image

Гусарська запіканка

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гусарська запіканка - ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий, і якщо судити тільки за назвою, - старовинний. Нескладний рецепт, а в результаті - смачне, оригінально приготоване м'ясо з овочами. Особливість цієї страви - у поєднанні яловичини і приготованої для неї начинки, одним із головних інгредієнтів якої є дрібно порізаний оселедець. Вже незвично, чи не так? Роблячи розрізи на яловичині через кожні 2 см, потрібно постаратися не прорізати шматок м'яса. Утворені "кишені" щедро заповнити приготовленою начинкою. Можна перев'язати шматки м'яса шпагатом. Замість бульйону можливе використання молока, води, кефіру, сметани.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

1 кг.

Onion

1 шт.

Carrots

2 шт.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

3 шматочки

Eko Mushroom Soup

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Шматки м'яса натерти сіллю і залишити на 30 хвилин. Зняти філе з оселедця.

02

Дрібно порізати цибулю, моркву, оселедець, але не змішувати.

03

Підсмажити до золотистого кольору моркву і цибулю на олії.

04

З'єднати разом оселедець, пасеровку, яйце, хлібний м'якуш, додати сіль і перець. Добре перемішати.

05

На м'ясі зробити поздовжні розрізи через кожні 2 см.

06

У ці розрізи помістити начинку. На дно форми покласти овочі, які вам подобаються, і залити їх бульйоном.

07

Укласти зверху м'ясо і поставити на 50 хвилин в духовку при температурі 150°C. Після дістати м'ясо і обсмажити на олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min