Риба в томатному соусі в мультиварці - Image

Риба в томатному соусі в мультиварці

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мультиварка - це відмінний помічник для готування різних корисних страв, тому що під час готування в мультиварці зберігаються всі корисні вітаміни, мікроелементи та мінерали. Тому риба в мультиварці - це відмінний варіант смачної і корисної їжі. Томатний соус надає йому особливого соковитого смаку. Крім того, помідори дуже корисні для організму. Не кажучи вже про те, що вони дуже смачні. Така страва добре прикрасить ваш обід, тому що її можна подавати як на святковий стіл, так і під час звичайної сімейної вечері.

Ingredients

Філе судака

700 г.

Морква

3 шт.

Цибуля

2 шт.

Корінь селери

100 г.

Помідор

4 шт.

Рослинна олія

60 мл.

Вода

100 мл.

Лаврове листя

1 шт.

Пучок петрушки

1 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Підготувати мультиварку та інгредієнти.

02

Петрушку вимити й обсушити. Цибулю очистити, розрізати на чверті і разом з петрушкою подрібнити блендером. Моркву і корінь селери вимити, очистити, нарізати соломкою. Перемішати всі овочі.

03

Рибне філе нарізати порційними шматками, приправити сіллю і перцем. Шматки риби викласти в чашу мультиварки, чергуючи з подрібненими овочами.

04

Приготувати томатний соус. Помідори вимити й подрібнити блендером. Додати рослинну олію, сіль.

05

Рибу з овочами залити томатним соусом, додати лавровий лист, закрити кришкою.

06

Готувати в режимі «Мультикухар» 40 хвилин при температурі 110°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Риба в томатному соусі в мультиварці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua