Ікра з баклажанів - Image

Ікра з баклажанів

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ця дивовижна, неймовірно смачна страва готується не настільки довго, наскільки ви до цього собі уявляли. Багато хто любить баклажанну ікру, але просто не хоче возитися з нею на своїй кухні, тим більше, що в наш час у супермаркеті можна купити все. У тому числі й ікру баклажанну. Але ми ж з вами розуміємо, що їжа приготована вдома і засвоюється краще. Адже в приготування ікри ви не тільки вкладете всю душу, але й менше консервантів, про шкоду яких ведуться суперечки. Дорослим, звичайно, від цього шкоди мало, але діти ... Для них краще домашня їжа. Тому ніжним смаком баклажанної ікри можуть насолодитися не тільки ви, але й ваші маленькі діти.

Ingredients

Баклажани

4 шт.

Морква

1 шт.

Помідори

3 шт.

Перець чорний мелений

5 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець солодкий

3 шт.

Олія соняшникова рафінована

3 ст. л.

Сіль

20 г.

Preparation steps

01

Для приготування ікри взяти 4 середніх баклажана, моркву, ріпчасту цибулю, солодкий перець, 3 помідори, рослинне масло і спеції.

02

Цибулю нарізати кубиками, а моркву натерти на крупній тертці. В сковороді розігріти рослину олію і обсмажити цибулю з морквою до золотистого кольору. Баклажани помити, очистити від шкірки і порізати.

03

Викласти баклажани в сковороду, де готувалася зажарка, і обсмажити 25 хвилин. Солодкий перець помити, видалити насіння і порізати. Потім помідори помити і натерти на тертці.

04

Тоді коли баклажани стануть м'якими, додати помідори. Після цього додати зажарку і солодкий перець, тушкувати все разом 5 хвилин. Додати сіль і чорний перець за смаком, подавати ікру теплою чи охолодженою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Ікра з баклажанів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua