Тістечко «Великоднє яйце» - Image

Тістечко «Великоднє яйце»

Number of servings: 15Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Скільки можливостей для приготування надає нам це чудове християнське свято Великдень. Ви тільки задумайтесь над тим, як ви можете порадувати своїх близьких у цей прекрасний день. Приготування запропонованої нами страви буде вдалим доповненням святкового столу і на всі 100% задовольнить вимоги ваших улюблених "критиків". Такі тістечка звичайно можна приготувати і в будь-який інший день, адже вони обов’язково принесуть море позитиву та приємних емоцій. Ви тільки подивіться скільки поживних компонентів входить до їх складу, вони в жодному випадку не залишать вас голодними. Крім того, не можна не відмітити вдалу композицію у вигляді наполовину розрізаного яйця, що буде вдало компонувати з "господинею столу" - пасхою.

Ingredients for the recipe

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
67.99 - 89.30

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

7 Flour 1kg

150 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Dobryk Gelatin 15g

10 г.

Metro Chef Apricot in Syrup 720ml

1 банка

Preparation steps

01

Желатин замочити в 150 мл. холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину. Потім нагріти до повного розчинення крупинок (не кип'ятити).

02

Треба приготувати бісквіт. Яйця збити з цукром (150 г.). Додати борошно, перемішати.

03

Деко (приблизно 20х30 см.) змастити маслом або застелити папером для випічки, викласти тісто, розрівняти. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.

04

Тепер необхідно приготувати суфле. Вершки збити з цукром (100 г.), розмішати з молоком. Додати желатин, перемішати. Поставити суфле в холодильник (на 5-15 хвилин), щоб воно трохи загусло.

05

На остиглий корж викласти суфле, розрівняти. Поставити в холодильник на 5-6 годин.

06

Потім за допомогою трафарету (або від руки) вирізати фігурки у вигляді яйця.

07

З персиків зрізати верхівку, що буде підходити за розміром (це символізуватиме жовток). Викласти "жовтки" на "яйця".

08

Порада. При бажанні, бісквіт можна розрізати по горизонталі, і просочити улюбленим кремом. Якщо ви не впевнені у своїй духовці, можна в тісто для бісквіта разом з борошном додати 2 ч. л. розпушувача або 1 ч. л. гашеної соди.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min