Різото із сьомгою - Image

Різото із сьомгою

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Різото із сьомгою - один із нескладних в приготуванні варіантів різото. Оскільки головний інгредієнт цього чудового блюда - рис, дуже важливо вибрати "правильний", найбільш підходящий для різото рис. Вимоги такі: рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Правильно вибрали сорт рису - півсправи зроблено. Тепер ще раз уважно прочитайте рецепт. У ньому описується спосіб приготування рису, бо готуєте Ви не просто рис з сьомгою, а різото. Найголовніше - додавати в рис бульйон (в даному випадку овочевий) порціями, поступово, помішуючи. Наступну порцію бульйону додають в той момент, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію. Швидко і смачно!

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
499.00 - 537.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

150 г.

Steamed Rice

200 г.

Shallots 250g

50 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Homemade Butter

30 г.

Dill 70g

5 г.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

40 г.

Garlic

1 шт.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

650 мл.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

70 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

15 мл.

Preparation steps

01

Цибулю з часником очистити і дрібно нарізати. Сир пармезан натерти. Довести до кипіння овочевий бульйон.

02

Розігріти в глибокій сковороді оливкову олію і третину вершкового масла, обсмажувати цибулю на середньому вогні 1 хвилину, всипати часник і готувати ще 10 секунд, додати рис. Помішуючи обсмажити протягом 1 хвилини.

03

Влити в сковороду вино, воно повинно випаруватися, влити бульйон так, щоб він був на одному рівні з рисом, тушкувати протягом 18 хвилин, при цьому постійно помішуючи і додаючи бульйон у міру його випарювання.

04

Вичавити лимонний сік, подрібнити кріп, рибу нарізати невеликими смужками. Натерти сіллю і перцем шматочки риби, скропити лимонним соком.

05

Додати в сковороду вершкове масло, перемішати, посолити за смаком, додати тертий пармезан.

06

Додати в різото рибу, перемішати. Тушкувати протягом 30 секунд. При подачі розкласти різото по тарілках, присипати кропом і тертим пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min