
Свинина з овочами тушкована у вершках
Відмінна ситна страва, яка підійде на обід або вечерю. Свинина сама по собі дуже ситна і калорійна, але що робити, коли іноді хочеться побалувати себе чимось грунтовним і конкретним і так, щоб уже наїстися надовго. Страва прийдеться більше до смаку чоловікам. Адже вони менше зациклюються з приводу стрункості своєї фігури. Тому рекомендуємо задовольнити своїх чоловіків ситною і смачною вечерею. В якості гарніра, щоб скрасити і полегшити м'ясо винини можна придумати що-небудь легке, овочеве. Овочі несуть в собі багато корисних вітамінів і мінералів, вони не залишають тяжкості в шлунку і не жирні. А також чудово підійдуть для тих, хто береже фігуру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
400 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Packaged Green Peppers
100 г.
Pink Tomato in Packing
100 г.
Cremio Cooking Cream 25% 200ml
150 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Spice White Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 мл.
Preparation steps
01
Взяти свинину і нарізати на кубики, приблизно сантиметр на сантиметр.
02
Розігріти сотейник і налити в нього оливкової олії. Викласти свинину в сотейник. Поперчити і посолити за смаком. Смажити м'ясо протягом 15 хвилин.
03
Нарізати крупно печериці, кубиками помідор. Після обсмаження свинини вилити сік, що утворився або жир з сотейника. Додати в сотейник оливкової олії і всі овочі. Посолити і поперчити за смаком. Смажити 5 хвилин. Не забувати помішувати.
04
Після обсмажування овочів і м'яса додати вершки і води, щоб овочі і м'ясо були занурені в рідину. Готувати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores