
Куряче філе з хрусткою скоринкою
Ніжна, соковита і, до того ж, хрустка курочка - ідеальна страва для любителів м'ясного і нового. З пластівцями курка вийде ароматною і відмінною за смаком, ніж в стандартній паніровці. М'ясо маринується в кефірі, це відчутно позначається на його м'якості і соковитості, дійсно кисломолочний напій не сушить м'ясо, а тільки перетворює його, причому дуже вдало. Особливо смачним, вибране м'ясо стане в доповненні з соусом. Добре поєднується з куркою томатний і часниковий соус, їх розмаїтість дозволяє знайти для усіх свій улюблений варіант - експериментуйте!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
500 г.
Sante Corn Flakes 250g
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
200 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
5 ст. л.
Preparation steps
01
Куряче філе помити. Потім нарізати шматочками у вигляді великих смужок. Покласти в миску. Залити кефіром. Посолити, приправити. Залишити на 60 хвилин.
02
Узяти кукурудзяні пластівці. Подрібнити. Висипати в миску. Підготувати ще одну миску. У ній збити одне яйце.
03
Поставити сковорідку на плиту. Влити олію і дати їй нагрітися. В цей час умочити філе спочатку в яйці, потім в пластівцях. Обсмажити.
04
Обсмажене філе викласти на серветку (тобто, прибрати зайву олію). Розкласти в тарілки і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores