Шоколадний глінтвейн - Image

Шоколадний глінтвейн

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Коли за вікном мете січнева завірюха, особливо хочеться чогось зігріваючого і тонізуючого. Але чай пити не хочеться, та й кава набридла. Тоді приготуйте глінтвейн – підбадьорливий напій, незамінний в холодні зимові вечори. Безсумнівно, підніме Вам настрій. Класичний рецепт глінтвейну включає червоне вино, нагріте до певної температури (як правило, це 70-80°С), спеції і прянощі. Туди ж додають соковиті дольки апельсинів і лимонів. Пропонований рецепт урізноманітнить Ваше звичне уявлення про цей напій, адже він шоколадний. І так, насправді, подвійно смачніше. Випити глінтвейн – вже відмінний привід провести приємний теплий вечір у родинному колі чи веселій компанії друзів.

Ingredients

Цукрова пудра

400 г.

Какао-порошок

200 г.

Кориця (паличка)

2 шт.

Аніс

8 шт.

Шоколад чорний 70%

500 г.

Мандарини

2 шт.

Розмарин

1 стебло

Вино червоне фруктове

700 мл.

Preparation steps

01

У каструлю влити 500 мл. води, додати цукор, какао-порошок, а також спеції, поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

02

Забрати каструлю з вогню, додати розламаний шоколад, збити блендером до однорідної маси. Шоколад повинен розчинитися.

03

Додати нарізані мандарини, всипати розмарин, залишити на 10 хвилин.

04

Влити в суміш червоне вино, поставити на вогонь, підігріти. Подавати теплим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шоколадний глінтвейн – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua