Форель по-шотландськи - Image

Форель по-шотландськи

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Форель по-шотландськи точно стане вашою улюбленою сімейною стравою. Готувати її швидко, а їсти одне задоволення. Риба припаде до смаку навіть самому примхливому гурману. Оскільки м'ясо форелі дуже жирне, для ситного обіду вам вистачить невеликого шматочка. Ця річкова риба дуже корисна для організму людини. Вона містить безліч амінокислот, таких корисних для нашого здоров'я. Страва багата на інгредієнти, які значно посилюють смакові якості. Молоко зробить м'ясо риби ніжним, м'яким і крапельку солодкуватим. А лимон своєю кислинкою додасть страві пікантності.

Ingredients for the recipe

Live Trout
299.00 - 306.00

Live Trout

per 1 kg

Ingredients

Live Trout

300 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

20 мл.

Sto Pudiv Oatmeal Flour 500g

30 г.

Lemon

1 шт.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Homemade Butter

10 г.

Preparation steps

01

М'ясо риби нарізати однаковими шматками, залишивши реберні кістки. На пласку тарілку просіяти борошно. Обваляти рибу в борошні. Додати сіль, перець і замочити в молоці.

02

Розігріти сковороду з рослинною олією. Потім рибу дістати з молока, обваляти у вівсяному борошні і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Подавати рибу з часточкою лимона і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min