
Гороховий суп із реберцями
Кожен знає, що горох не тільки смачний, але і дуже корисний. У цій рослині міститься величезна кількість білків, які організм легко засвоює. Також горох не дає радіації надходити в наші організми. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати гороховий суп з реберцями. Ситна, ароматна і дуже смачна страва легко, немов могутній титан, впорається з голодом. Суп зігріє вас зсередини, подарує організму відчуття комфорту. Його аромат - це справжній запах оселі, затишку, тепла і довіри. Також ця страва дуже сподобається чоловікам, які життя собі не уявляють без м'яса. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Smoked swine ribs
500 г.
Brit Veterinary Diet Obesity Dry Food with Lamb and Pea for Overweight Dogs 12kg
500 г.
Packed Potatoes
6 шт.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Chilled Bacon
100 г.
Vinnytsia Mustard 125g
2 ст. л.
Dill 70g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.
02
Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.
03
Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.
04
У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.
05
Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.
06
За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores