Бурякове пюре з корицею - Image

Бурякове пюре з корицею

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Початок осені – той самий час, коли у Вас є чудова можливість урізноманітнити буденний раціон Вашої родини корисними і смачними стравами з молодого буряка. Піддаючись термічній обробці, цей яскравий коренеплід не тільки зберігає всі свої цінні вітаміни і мікроелементи, а й набуває приємний смак. Рекомендуємо приготувати бурякове пюре з корицею. Ця цікава страва – гідний приклад того, як самий звичайний овоч перетворився до невпізнання за рахунок грамотного поєднання інгредієнтів, а також додавання пряної кориці. Така закуска має універсальне застосування: подавати її можна в якості гарніра до м'яса або риби, а також намазати овочеве пюре на свіжий хліб, тости або грінки.

Ingredients

Буряк

3 шт.

Морква

3 шт.

Часник

3 зубчики

Цибуля

1 шт.

Цукор

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Кріп

1 пучок

Соняшникова олія

2 ст. л.

Кориця

за смаком

Preparation steps

01

Відварити буряк і моркву 1 годину. Очистити овочі і натерти їх на крупній тертці. Лук очистити і подрібнити.

02

У сотейнику розігріти масло, покласти буряк, моркву і цибулю, обсмажувати протягом 5 хвилин.

03

На малому вогні тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, протягом 20 хв.

04

Дрібно нарізати кріп і часник, додати до пюре, приправити корицею, сіллю, перцем і цукром за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бурякове пюре з корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua