
Свинина в горіхах
Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
300 г.
Parsley 70g
5 гілочок
Chong Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Eco Ground Coriander
0, 5 ч. л.
Kotanyi Chopped Basil 9g
0, 5 ч. л.
Eco Allspice 20g
0, 5 ч. л.
Rosemary, pc
1 щіпка
Sesame
3 ст. л.
Poppy
3 ст. л.
Fried Peanuts
3 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.
02
Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.
04
Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores