Шоколадний манник - Image

Шоколадний манник

Number of servings: 8Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Застосування манної крупи не дуже різноманітне. Ми підкажемо. де її вдало використати. Є відмінний рецепт випічки з манки. Назва така ж проста, як і цей пиріг - так, це шоколадний манник. Він швидко замінить обридлу манну кашу. Як вам таке перевтілення? Ви з великим задоволенням візьмите у свою домашню кухню легку і ніжну випічку. Пропонуємо ближче познайомитися із класичним шоколадним манником прямо зараз. Якщо захочеться красиво підкоригувати пиріг, рекомендуємо додати в тісто горішки, цукати, або фрукти. Ваша ексклюзивна страва неодмінно вийде, якщо будете дотримуватись нашого рецепту.

Ingredients for the recipe

Auchan Medium Grain Semolina
82.90

Auchan Medium Grain Semolina

500 g

Ingredients

Auchan Medium Grain Semolina

1 ст.

Auchan Vanilla Sugar 8g

щіпка

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

3/4 ст.

Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g

4 ст. л.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

100 мл.

7 Flour 1kg

1 ст.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Borges Apple Vinegar 250ml

1 ст. л.

Aro Powdered Sugar 250g

за смаком

Akvulya Still Water 2l

1 ст.

Preparation steps

01

У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.

02

Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.

03

Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.

04

Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min